מבשלת שפירא מפריחה את הצפון ומשיקה את: בירת אגסים – קיבוץ יפתח. בירה במהדורה מוגבלת, עונתית, מקומית ומפתיעה, המסייעת לשקם את הצפון

 

מבשלת שפירא מפריחה את הצפון

ומשיקה את:

בירת אגסים – קיבוץ יפתח

בירה במהדורה מוגבלת, עונתית, מקומית ומפתיעה, המסייעת לשקם את הצפון




 

לטובת הבירה הייחודית, יצא צוות מבשלת בירה שפירא לקטיף בצפון והביאו איתם אגסי עדן טריים שנקטפו בפרדסים של קיבוץ יפתח.

הבירה החדשה הינה בירה המתאימה בדיוק לעונה הנוכחית, ישראלית עד השורש, עם ארומה פירותית עדינה, ניחוח אגסי ייחודי וטוויסט מרגיע של וניל, כזו שגורמת לך לעצור לרגע, לקחת שלוק ולהרגיש חיבור למשהו עמוק יותר ובמיוחד מתאימה לשלהי הקיץ בוא ימות הסתיו.

מאחורי המוצר החדש עומדת מבשלת שפירא, מבשלה משפחתית, מהיצרניות הבולטות של בירות קראפט בישראל, בשיתוף התנועה הקיבוצית ובית האריזה "בראשית". מדובר במהלך יוצא דופן תחת הפרויקט Farm To Bottle,  שמחבר בין חקלאות ישראלית, בירה איכותית, קהילות בפריפריה וצרכנות עם משמעות.

איציק שפירא, מנכ"ל מבשלת שפירא מסר: "לא חיפשנו רק לפתח מוצר טעים, חיפשנו לייצר ערך. בירה שתשקף סיפור של חקלאות ישראלית אמיתית, של אנשים, אדמה וקהילה. לכן בחרנו בזן האגסים העדין והארומטי 'אגסי עדן', שקטפנו יחד עם החקלאים בפרדסים של קיבוץ יפתח, לא כמחווה, אלא כבחירה ערכית. המפגש בין איכות לטעם, בין התנדבות לייצור, הוא מה שהופך את הבירה הזו למשהו שהוא הרבה מעבר למשקה. זו בחירה בצרכנות שיש בה ערך ותמיכה ישירה בחקלאות הישראלית."

הבירה החדשה היא הרבה מעבר לטעמים – היא סמל לאפשרות לחבר בין חקלאות מקומית, קהילה וצרכנות פשוטה שיש לה ערך.

מהלך זה הינו מהלך המשך לבירת מנגו-אננס שהושקה במהדורה מוגבלת לאחר ה-07/10, גם לטובת פיתוח הבירה נקטפו במשק "ניסקה" מעוטף עזה והפכו לבירה במסגרת פרויקט Farm to Bottle .

גם הבירה הזו ממשיכה קו ברור, כל בקבוק הוא תמיכה ישירה בחקלאים ישראלים, בפריפריה חקלאית, ובמזון שמיוצר באהבה וביושר.

בירת אגסים – קיבוץ יפתח מכילה 5% אלכוהול

הכשרות: פרווה, רבנות בית שמש

מחיר הבירה כפי שעולה באתרים : 14.5 ₪

את הבירה החדשה ניתן להשיג בחנויות מתמחות ובחנויות נוחות.

תגובות

רשומות פופולריות