"חקלאי גרנות" משיקה שני מארזים חדשים של אבוקדו בשל ומוכן לאכילה
"חקלאי
גרנות" משיקה שני מארזים חדשים של אבוקדו בשל ומוכן לאכילה
האמת שמאד הופתעתי
מריבוי היתרונות הבריאותיים של פרי האבוקדו. נמנה רק את חלקם: יש בו שומנים
בריאותיים שחיוניים לגוף, טוב לחולי סכרת, יש בו סיבים תזונתיים החיוניים לחילוף
החומרים, נחוץ מאד למי שסובלים מנזקי כבד, משפר הראייה ומונע קטרקט, מחזק עצמות
הגוף, חיוני לפעילות התקינה של הלב ועוד ועוד.
לכן כה שמחנו למקרא
הידיעה שגרנות, הנחשבת למגדלת ומשווקת האבוקדו הגדולה בישראל, תחל לשווק לרשתות
המזון ולשווקים הסיטונאיים שני מארזי אבוקדו בשל ומוכן לאכילה באריזות נוחות
לשימוש יומיומי. בכל אריזה 2-3 יחידות.
המארזים יכילו
אבוקדו מסוג אטינגר, ארד וריד ומארז מיוחד לאבוקדו מסוג האס.
מחיר מומלץ לצרכן:
משתנה לפי סוג האבוקדו ונקבע סופית על ידי רשתות השיווק.
הכשרות: מהדרין,
רבנות אזורית כפר פינס-מנשה, בד'צ הרב אפרתי ובד'צ מחזיקי הדת בעלז.
למרות המלחמה
ואתגריה יבול האבוקדו השנה היה גדול וחקלאי גרנות שווקה השנה כ-50 אלף טון, מתוכם
כ-32 אלף טון ליצוא.
עמוד חקלאי גרנות
בפייסבוק: https://www.facebook.com/GranotAgriculture ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/granot.agriculture/
תגובות
הוסף רשומת תגובה