"חקלאי גרנות" מגישה מתכון לסלט חלומי בטעמים עולמיים: סלט אינדונזי
חגיגת טעמים עם חקלאי גרנות
"חקלאי גרנות" מגישה מתכון לסלט חלומי בטעמים עולמיים:
סלט אינדונזי
"חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו ופירות הדר הגדולה
בישראל, מגישה לרגל עונת האבוקדו הנמצאת בשיאה, מתכון חלומי לסלט בטעם עולמי המגיע
אלינו מדרום מזרח אסיה: סלט אינדונזי. מתכון עשיר בטעמים של סלט רענן עם
ירקות, חזה עוף ואבוקדו ורוטב נהדר המעניק לו טעם מיוחד, כמו במסעדות. המתכון קל
הכנה ומתאים כמנת ביניים או כתוספת בארוחה עיקרית ליחיד או לזוג. בתיאבון!
מצרכים (לכ-2 מנות):
1 אבוקדו בשל ומוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 חזה עוף פרוס דק
3 מלפפונים גדולים
1 גזר קלוף
1/2 פלפל אדום
1/2 פלפל צהוב
1/2 כף שמן שומשום
מעט מלח
לקישוט: עלי נענע
לרוטב:
3 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות שמן שומשום
1/2 פלפל צ'ילי אדום קצוץ
1 כף חמאת בוטנים
1/2 כפית ג'ינג'ר כתוש
2 שיני שום כתושות
2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
1.
חותכים את האבוקדו
לקוביות ומניחים בקערה. .
2.
חוצים את המלפפונים
ומוציאים את הליבה. פורסים את המלפפונים וחותכים לרצועות דקות.
3.
פורסים את הגזר דק
בעזרת קולפן וחותכים לרצועות דקות.
4.
חותכים את הפלפלים
לרצועות דקות.
5.
פורסים את חזה העוף
לרצועות דקות ומתבלים בשמן שומשום ומעט מלח. מניחים את פרוסות החזה עוף במחבת
ומאדים בחום נמוך עד הלבנה של העוף. מצננים ופורסים דק.
6.
מכינים אל הרוטב:
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב יחד.
7.
בקערת ההגשה
מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מתבלים ברוטב ומקשטים בנענע. ניתן להגיש עם תוספת רוטב
בצד.
כשרות:
כשרות מוצרי "חקלאי גרנות" בהשגחת הרב אפרתי ובד"ץ עדה
חרדית.
בתמונה: סלט אינדונזי של "חקלאי גרנות" (צילום: הדס ניצן).
עמוד חקלאי גרנות בפייסבוק: https://www.facebook.com/GranotAgriculture
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/granot.agriculture/
תגובות
הוסף רשומת תגובה