אורט דן גורמה מציע את 'השף הצעיר' – פעילויות קיץ בבישול וקונדיטוריה לילדים במתכונת Hands-on עם חומרי גלם האיכותיים ביותר ובכיתות מאובזרות בציוד מתקדם ומקצועי

 


 

לקראת חודשי הקיץ והחופש הגדול:

 

אורט דן גורמה מציע את 'השף הצעיר' – פעילויות קיץ בבישול וקונדיטוריה לילדים במתכונת Hands-on עם חומרי גלם האיכותיים ביותר ובכיתות מאובזרות בציוד מתקדם ומקצועי

 

בין פעילויות הקיץ  'השף הצעיר' המוצעות לקיץ 2024 על ידי השפים והשף קונדיטורים המובילים של אורט דן גורמה:

·       STREET FOOD –אוכל רחוב משווקים מפורסמים ברחבי העולם

·       BEST WORLD RESTAURANT – לבשל כמו במסעדות הטובות בעולם

·       פעילות קיץ של קונדיטוריה קלאסית

 

פעילות הקיץ בבישול וקונדיטוריה 'השף הצעיר', המוצעות ב-6 מחזורים, מתאימות לילדים בגילאים 9-14 ומתקיימות בימים א'-ה', בין השעות: 8:30-14:00

 

עלות סדנה בת שבוע אחד הינה 1890 ₪, עלות סדנה בת שבועיים הינה 3300 ₪, העלויות כוללות ארוחת בוקר קלה וארוחת צוהריים מהמנות שבושלו בסדנה. לפרטים והרשמה: 073-706-9526

 

לקראת חודשי הקיץ והחופש הגדול: המרכז ללימודים קולינריים אורט דן גורמה מציע את 'השף הצעיר' – סדנאות בישול וקונדיטוריה לילדים במתכונת Hands-on עם חומרי גלם האיכותיים ביותר ובכיתות מאובזרות בציוד מתקדם ומקצועי.

 

סדנאות השף הצעיר, אותן יובילו השפים והשף קונדיטורים הבכירים של אורט דן גורמה, יאפשרו לילדים בסדנאות הבישול ללמוד כיצד להכין ולבשל מטעמים ממטבחי העולם ואוכל רחוב מרחבי העולם ולבשל מנות ממטבחים מתקדמים כמו במסעדות הטובות בעולם, העושים שימוש בחומרי גלם מקומיים וטריים. בסדנאות הקונדיטוריה הילדים ייחשפו לקונדיטוריה קלאסית וילמדו להכין מאפי שמרים, בצק פריך ועוגיות, לחמים, מאפים מלוחים, מרנג ועוד.

 

סדנאות הבישול והקונדיטוריה 'השף הצעיר', המוצעות ב-6 מחזורים, מתאימות לילדים בגילאים 9-14 ומתקיימות בימים א'-ה', בין השעות: 8:30-14:00. עלות סדנה בת שבוע אחד הינה 1890 ₪, עלות סדנה בת שבועיים הינה 3300 ₪, העלויות כוללות ארוחת בוקר קלה וארוחת צוהריים מהמנות שבושלו בסדנה. לפרטים והרשמה: 1-700-502-999.

 

בין פעילויות הקיץ של 'השף הצעיר' המוצעות לקיץ 2024 באורט דן גורמה:

 

פעילות קץ  STREET FOOD –ואוכל רחוב ממשווקים ברחבי העולם (מחזור 1: 7-11/7/24, מחזור 2: 4-8/8/24)

 

שלומי אלדו, שף ומומחה בסדנאות ילדים, ילמד את הצעירים כיצד להכין ולבשל מטעמים ממטבחי העולם ולהכין אוכל רחוב מרחבי העולם.

 

שוק הכרמל – תל אביב

דוכן בוריקה בוריקה,  דוכן פלאפל, דוכן שניצל חלה, דוכן סנדוויץ' פילה דג לברק ולקינוח - דוכן תאי לוטי.

 

צ'לסי מרקט – ניו יורק

המבורגר ניו יורקי אמיתי,  סלופי ג'ו מקסיקני, בפאלו ווינגס, קולסלאו, סלט קיסר ועוף צרוב ולקינוח - סטיקי באנס.

 

מחנה יהודה – ירושלים

מעורב ירושלמי, גלגל שווארמה, עראייס, חצאפורי V, סלט שוק ירושלמי ומסבחה ולקינוח – כנאפה.

 

רומא – CAMPO THE FIORI (חלבי)

פיצה רומאית אמיתית,  פסטה טרייה בצבעים, קלצונה פלפלים ומוצרלה, סופלי (ארנצ'יני) בפרפיום עגבניות, לזניה ארבע גבינות, סלט ארטישוק יהודי ורוקט ולקינוח - עוגת ריקוטה לימונצ'לו (בלי אלכוהול).

 

הונג קונג – CHINATOWN

לחמניות מאודות, עוף פריך חמוץ מתוק, נודלס הונג קונגי, פרייד רייז, עוף פקינזי  ולקינוח – מעדן ליצ'י.

 

פעילות קיץ  BEST WORLD RESTAURANT (מחזור 1: 21-25/7/24, מחזור 2: 11-15/8/24)

 

שלומי אלדו, שף ומומחה בסדנאות ילדים, ילמד את הצעירים כיצד להכין ולבשל כמו במסעדות  הטובות בעולם, עם מטבחים מתקדמים, העושים שימוש בחומרי גלם מקומיים וטריים.

 

מילאנו

קרפצ'יו עגל ברוקט ובלסמי, ניוקי בפטריות יער, סלטימבוקה (עוף ממולא), ריזוטו מילנז, פנזרוטי ודובדבני אמרנה.

 

אתונה(חלבי)

מבחר מזות, ספנקופיטה גבינות, דג אפוי בלימונים, חורטה (ירקות ירוקים) לוקמידס וגלידת יוגורט, סירופ ענבים, מאפה האלים.

 

קנקון

סביצ'ה דג ים ומנגו, מיני טאקו במילוי בשר מפורק ואבוקדו, צ'ילי קון קרנה, עוף ברוטב מולה עם קרם תירס, פלאן אננס.

 

פריז

ניסואז טונה חדשני, פטה כבד בריבת בצל על בריוש, וולינגטון, ירקות קיץ, טארט טאטן.

 

האנוי

ספרינגרול נייר אורז במילוי פרגית וירקות, מרק ויאטנמי עם עוף ופטריות, דג מטוגן עם רוטב דגים, בוק צוי צרוב, טארט קוקוס.

 

 

פעילות קיץ  קונדיטוריה קלאסית עם השף קונדיטורית אורנית עובדיה (מחזור 1: 14-18/7/24, מחזור 2: 18-22/8/24)

 

עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. הסדנה תחשוף את הצעירים לקונדיטוריה קלאסית - מאפי שמרים, בצק פריך ועוגיות, לחמים, מאפים מלוחים, מרנג ועוד.

 

קופסת עוגיות

עוגיות אמסטרדם מושחתות, אלפחורס, בראוניז פאדג' 3 סוגי שוקולד ללא גלוטן.

 

שמרים ונהנים

סינבון לוטוס, קראנץ' כתר שוקולד, לחמניות שום רכות וממכרות.

 

מאפים מלוחים

בורקיטס, במילוי גבינות, מקלות פרמזן, סקונס תירס וגבינות.

 

לחמים

בייגל ירושלמי, לחם זיתים, פיצה.

 

מרנג

פבלובה במילוי קציפת מסקרפונה וקולי פירות יער, נשיקות, קרמבו.

 

 

תגובות

רשומות פופולריות