לרגל יום השוקולד העולמי מתכון להכנת עוגת שוקולד עשירה ומלאה בטעמים באדיבות קפה ביגה
לרגל
יום השוקולד העולמי
מתכון
להכנת עוגת שוקולד עשירה ומלאה בטעמים
באדיבות
קפה ביגה
יום השוקולד העולמי יחול כמו בכל שנה ב-7/7, וזו סיבה מספיק טובה לאפיית עוגת שוקולד, הנפוצה והאהובה ביותר על הישראלים.
מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
130 גרם חמאה
5 ביצים
4\3 כוס סוכר
קורט מלח
70 גרם קמח\
אפשרות ללא גלוטן להשתמש בקמח ללא גלוטן
כפית א. אפיה
50 גרם שוקולד
צ'יפס
אופן
ההכנה:
ממסים שוקולד מריר וחמאה לתערובת אחידה בבן מארי או
במיקרו בפולסים של 30 שניות.
לאחר מכן מקציפים
את הביצים והסוכר יחד לקצף תפוח ואוורירי.
לאחר מכן
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים וממשיכים להקציף.
ולבסוף מוסיפים
את הרכיבים היבשים ואת השוקולד צי'פס ומערבבים בתנועת קיפול עדינה את התערובת עד
שהיא מתאחדת.
לאחר מכן
שופכים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור.
אופים ב-165
מעלות , זמן הכנה 30-35 דק'.
תגובות
הוסף רשומת תגובה