אסם נכנסת למטבח האסיאתי


אסם נכנסת למטבח האסיאתי



ממחקר שערכה אסם התברר כי כשליש מהישראלים אוהבים להקפיץ ארוחה אסייתית לפחות פעם בשבוע. אי לכך השיקה אסם את "הסדרה האסייתית" – סדרת מוצרים חדשה שמנגישה  את המטבח האסיאתי לבישול הביתי ובעזרתה ניתן להכין מגוון מנות אסיאתיות בקלות ובהנאה. המוצרים פותחו ע"י שפים, בהתאמה לחיך ולטעמים הישראליים. בסדרה: 5 רטבים- רוטב אסייתי רגיל ורוטב חריף למוקפץ, רוטב סויה קלאסי, רוטב קארי ירוק תאילנדי ורוטב ספייסי צ'ילי, פירורית פנקו, 6 מוצרים כתוספות: נודלס אטריות אורז רחבות, נודלס אטריות להקפצה, נודלס אטריות מסולסלות, נודלס אטריות ביצים שטוחות ונודלס ביצים רחבות, נודלס אטריות עם תרד. הכשרות: נודלס-  מהדרין, חוג חתם סופר בני-ברק, למעט אטריות אורז- בד"צ בית יוסף ובאישור הר"ר לישראל. רטבים- רוטב אסייתי למוקפץ וספייסי צ'ילי- בהשגחת רבנות שדרות ובד"צ העדה החרדית, ירושלים.

להלן מתכון אפשרי למוצרים

פאד תאי פרגיות ובוטנים- 4 מנות

המרכיבים:
חצי חבילת נודלס אטריות אורז רחבות של אסם(מבושלות ע"פ ההוראות ע"ג האריזה ומסוננות)
400 גר' פרגיות חתוכות לרצועות
4 כפות שמן
3 פלפלים בצבעים שונים, חתוכים לגפרורים(חצי פלפל מכל צבע)
רבע כרוב לבן חתוך- רצוי גוש קטיף

הרוטב:
2 כפות רוטב סויה קלאסי של אסם
4 כפות רוטב למוקפץ אסייתי של אסם

להגשה:
חצי ליים
חצי כוס בוטנים קלויים קצוצים

אופן ההכנה:
מחממים במחבת ווק את השמן ומטגנים את רצועות הפרגיות עד להשחמה
מוסיפים את הפלפלים והכרוב ומקפיצים כ-2 דקות.
מוסיפים לווק את האטריות והרטבים ומערבבים היטב כ-3 דקות נוספות.
בהגשה- מפזרים בוטנים ומוסיפים את הליים.
תיהנו ובתיאבון!

תגובות

רשומות פופולריות