מסעדת טעמאמא הכשרה בגבעתיים


 מסעדת טעמאמא הכשרה בגבעתיים



איתמר מעוז, שנולד להורים ממוצא עיראקי ורוסי, לא למד מעולם בישול מקצועי אבל נטה מאד לבשל, כנראה בהשפעת משפחתו העיראקית וכאשר רבים החלו להתלהב מבישוליו עודדו אותו הוריו לפתוח מסעדה של מאכלים ביתיים שקיימת מזה 3 שנים במרכז גבעתיים. בימי שישי פוקדים את המסעדה רבים מתושבי גבעתיים ובהם גם אשכנזיים. במסעדה מגישים אוכל מבושל וכשר (הכשרות רבנות גבעתיים,עופות- רבנות מהדרין, בשרים- חלק ריאה), בטעם ביתי אמיתי כזה שמזכיר את האוכל של אמא. מדי יום מתבשלים במטבח המסעדה מיני תבשילים ממיטב חומרי הגלם האיכותיים והטריים. איתמר מקפיד לעשות שימוש באורז בסמטי בלבד, שמן זית מובחר, ורטבים מתוצרת עצמית. טעמנו חלק ניכר מהמנות והן טעימות ומתובלות היטב.







בכל יום מתחלפות המנות והתפריט מציע ארוחה עסקית מלאה הכוללת: מנה עיקרית + שתי תוספות + סלט ירקות וחמוצים 40-45 ₪. בין המנות: מנות בשר כמו: גולש בקר עם פירות יבשים ותפו"א; קציצות בקר ברוטב עגבניות; סטייק פרגית ברוטב טריאקי וצ'ילי; שוקיים וכרעיים של עוף, שניצל עוף טרי בתיבול קארי; ומנות צמחוניות: פילה אמנון ברוטב; קוסקוס עם ירקות; נודלס ירקות; פסטות; ומגוון תוספות: אורז אדום; אורז לבן; אורז צהוב עם ירקות; אורז עם שמיר, פלחי תפו"א אפויים; בטטה בתנור; קישואים; שעועית ירוקה ומנות מהמטבח העירקי: ק'יצרי (אורז בסמטי עם עדשים); קובה בורגול עם בשר מטוגנת; סמבוסק בשר; סמבוסק חומוס (צמחוני); קובה במיה; וקובה במרק סלק. ניתן לשבת ולאכול במקום ואף לקחת הביתה במשקל. מחירי המנות במשקל נעים בין 3-5 ₪ ל – 100 גר' לתוספות; מנות בשר בין 8-12 ₪ ל – 100 גר'.  בימי שישי מתקיים יריד אוכל עם מגוון רחב יותר של תבשילים, החל מהשעה: 08:00 ועד כשעתיים לפני כניסת השבת. יש אפשרות לערוך אירועים במקום עד 35 איש. איתמר הוא חוזר בתשובה מתוך דחף פנימי וכששואלים אותו מה הכי מוצא חן בעיניו הוא משיב ללא היסוס: שנשאר לי אוכל שלא מכרתי ואני מחלק אותו לנזקקים. אנו מאד ממליצים על האוכל של המסעדה!

מסעדת טעמאמא, רח' ויצמן 13, גבעתיים; שעות פתיחה: א'-ה': 11:30-16:30; ו': 08:00-16:00; טל' להזמנות:035625757.

תגובות

רשומות פופולריות