"אפרת ליבפרוינד מגישה שוקולד"

"אפרת ליבפרוינד מגישה שוקולד" 

מאת השף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד, בהוצאת "דני ספרים" כולל מבחר מתכונים, קלים לצד מורכבים ומאתגרים, וכולם עם הוראות ברורות ומדויקות. תמצאו בו מתכונים קלים של בראוניז ועוגות בחושות, שטעמם הערב לא יסגיר לאיש את הסוד כמה קל היה להכינם; של קינוחים במגוון דרגות קושי, בהתאם למיומנות שלכם, למידת רצונכם להשקיע, וגם – לסבלנותכם ולזמן העומד לרשותכם; קינוחים קלים ומקסימים תמצאו גם בפרק קינוחי כוסות; ממתקי השוקולד המגוונים שבפרק שוקולד בקטנה יאפשרו לכם לפנק את היקרים לכם וגם את עצמכם בטעמים נוסטלגיים לצד חידושים מעוררי דמיון; ופרק שוקולד למתקדמים יענה על הצורך של אלו שכבר עשו כמה צעדים קדימה ומחפשים אתגרים חדשים בעולמו המרתק של השוקולד. במבוא יש תמצית מידע וכללי יסוד חשובים מעולמו של השוקולד, כדי שתוכלו להפיק את המרב והמיטב מכל מתכון ומתכון. סטיילניג: חמוטל יעקובוביץ', צילום: רונן מנגן. הוצאת "דני ספרים", 144 עמודים. כריכה קשיחה. המחיר: 138 ₪. להשיג בחנויות הספרים ובחנות המקוונת של ההוצאה: www.siman-kria.co.il           .

תגובות

רשומות פופולריות